PREVENT, PROTECT & PROSPER 

LifeBuddy Lifestyle Platform & App

The Lifebuddy Platform & App are currently only available in Dutch.

Lifebuddy Platform & App biedt verschillende hoofdstukken die je ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Hierna worden deze hoofdstukken kort toegelicht.

In voeding zult u veel variatie vinden in gezonde voedings-schema’s. Binnen de voedingsschema’s is er rekening gehouden met verschillende wensen en behoeften. Op deze manier zorgt LifeBuddy er voor dat u nog steeds kunt genieten van uw eten en tegelijkertijd resultaat boekt. Dit element werkt ook in combinatie met notificaties, zodat u precies weet wanneer u moet eten! 

In Boodschappen worden kant-en-klare boodschappenlijstjes samengesteld aan de hand van wat u geselecteerd heeft te gaan eten in de komende dagen. Kortom: wat u selecteert in het element Voeding wordt gekoppeld aan uw boodschappenlijstje. Uiteraard kunt u zelf ook nog producten toevoegen. Op deze manier hoeft u nooit meer na te denken en kunt u de producten in uw boodschappenmandje van uw boodschappenlijstje afvinken tijdens het boodschappen doen. 

In workout zult u veel verschillende trainingen vinden. Het element Workout biedt u de mogelijkheid aan om overal te sporten met de juiste begeleiding. Trainingen die u aangeboden worden zijn gebaseerd op de sportschool, buiten en zelfs voor thuis. De trainingen kunt u net als bij Voeding ook helemaal personaliseren en u wordt in dit element begeleidt met filmpjes en uitleg bij elke training.

Moedig uw vrienden en familie aan om een gezonde levensstijl te creëren. U kunt uw resultaten delen met elkaar en u kunt elkaars behaalde punten zien. U kunt elkaar uitnodigen om samen te gaan sporten of om gezellig samen boodschappen te doen. Kortom: Stimuleer elkaar! Wilt u dit niet met vrienden en familie delen of heeft u toch liever wat privacy, dan is dit zeker ook mogelijk. Een koppeling met Facebook is niet noodzakelijk!

In progressie kunt u zichtbare resultaten terugvinden. Dit is voor iedereen een effectieve en efficiënte terugkoppeling. In dit element zult u resultaten terugvinden in verschillende tabellen. Op deze manier kunt u precies zien hoe uw progressie verloopt. Het is belangrijk om 1x per week een meting uit te voeren en u kunt dit het beste doen op een vaste dag met een vast tijdstip.

Voor meer informatie ga naar de LifeBuddy website of download de app in de Apple of Google store.  

E-mailen
LinkedIn