PREVENT, PROTECT & PROSPER 

LifeBuddy Lifestyle Support

The LifeBuddy website is currently only available in Dutch.

LifeBuddy biedt verschillende oplossingen, producten en diensten, die je ondersteunen bij een gezonde leefstijl.  


LifeBuddy is jouw hulp voor een gezonder leven, ongeacht je leeftijd. LifeBuddy biedt ondersteuning in verschillende aspecten, zowel fysiek als mentaal. Een goed leven bestaat immers niet alleen uit een goede conditie. Zo helpt LifeBuddy onder andere ook bij voeding, suppletie en lifecoaching. LifeBuddy gelooft dat het allemaal draait om het totaalplaatje en dat al deze verschillende aspecten elkaar ondersteunen. Op de website van LifeBuddy kun je een impressie krijgen van de diensten die LifeBuddy biedt en kun je meteen een afspraak inplannen.

Het doel van LifeBuddy is je een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te bieden, door een zo goed mogelijk advies te geven en je te begeleiden aan de hand van onze methodiek. Zo kun je met volle teugen van het leven genieten!

GECERTIFICEERDE SPECIALISTEN

De specialisten van LifeBuddy worden zorgvuldig geselecteerd op ervaring binnen zowel psyche als voeding. Daarnaast worden onze specialisten uitgebreid door getraind en zijn ze gecertificeerd om EMB testen af te nemen.

GRONDIGE ANALYSES

Voor ieder wat wils. LifeBuddy biedt verschillende bloedtesten aan waarmee LifeBuddy je een zeer accuraat beeld kan geven van je huidige situatie om vervolgens de juiste ondersteuning te kunnen bieden bij jouw vraagstukken.

ONLINE AFSPRAKEN MAKEN


Je kunt via de website een afspraak maken bij één van de LifeBuddy locaties met de LifeBuddy specialisten. Op de kalender zie je precies wanneer de coach beschikbaar is en kun je meteen een afspraak inplannen. 

Voor meer informatie ga je naar de LifeBuddy website. 

E-mailen
LinkedIn